2012. március 4.

Nagy Britannia, és tudósai.

nap mint nap hallani a hírekben: brit tudósok bebizonyították.. 
tudósKicsit utána jártam ennek a témának ugyanis minap egy olyan tény nyert általuk bizonyítást amit talán már ősanyáink is ösztönösen tudtak, miszerint a nagyobb, teltebb -személyiség helyett-  mellel rendelkező nők könnyebben tudnak ismerkedni,  illetve jobban vonzódnak a hozzájuk a férfiak. Valamiért nem lepődtem meg rajta -ugyanis a férfiakban ez genetikailag kódolva van- csak azon hogy szerencsétlen britek ezzel most szembesültek, vagy legalábbis a tudósok egy része... még nem sikerült eldöntenem hogy sírjak-e vagy nevessek ezen de a szám széle rángatózott rendesen:)  A döntést rátok bízom, de előtte még vegyétek figyelembe a következő igen fontos tényeket amik általuk már bizonyítást nyertek.

- megállapították hogy már 1,5 korsó sörtől is szebbnek láthatunk valakit.Ez lehet a magyarázata a sok egyéjszakás kalandnak amikor valaki olyanokkal bújunk ágyba akiket különben észre sem vennénk...
(vajon az a kérdés eszükbe jutott, hogy a vizsgált időszakot megelőzően mikor volt utoljára sikeresnek mondható szexuális élményük?)
- bebizonyították, hogy aki sokat unatkozik az hamarabb meghal..
(nem hiába mondják hogy halálra unják magukat az emberek,arról nem találtam adatokat hogy vajon hány delikvensen és milyen módszerrel gyakorolták ezt a kisérletet)
- az idős alkoholisták több alkoholt isznak mint a fiatalok. Ezt az eredmény 43.000 alkoholista felmérése alapján kapták...
(na igen az évek és a rutin, ja és a tapasztalat:)
- bizonyítottan működnek a vicces, csajozós dumák..
(ez lehet hogy sokként érte őket)
- az intenzív olvasás terápia fejleszti az agyat és segít a kommunikációs készségben is. 72 kisiskolás gyereket teszteltek...
(no comment.. ez náluk újdonság?)
- a cannabis gyógyászati alkalmazását javasolják...
(mint ahogy már évtizedek óta az enyhe kimenetelű tüdő problémákra a füves cigit és komolyabb fájdalom kezelésére a morfiumot. Bár biztos élvezték a tanulmányt jól betéphettek tőle:)
- sokkal több esély van arra hogy lovaglás közben szenvedjünk agysérülést, illetve maradandó sérülést, mint a tudatmódosító tabletták-drogok fogyasztásával...
(ááááá..miért pont lovak? és mi a helyzet a közúti balesetekkel? és kik vállalkoztak a felmérésre? a társaság fele függő lett a másik fele pedig kómában lehet?)
egy kis science fiction:
- a paraziták egyik fajtája képes az embert irányítani...
(ezt a tényt felhasználva egy ügyes forgatókönyvíró beépítette az ötletet a csillagkapu sorozatába a "goaud" sztorijaként)
- megállapították, hogy azok akik levendulaolajat saglásznak a fogorvoshoz menet kevésbé félnek a várható beavatkozástól. A gyógynövény fejfájás csökkentő és alvás segítő hatása már korábban is ismert volt, de a fogorvos előtti nyugtató hatására csak most derült fény..
(meglepő hogy nem a mák rágcsálását javasolják, nem értem hogy itt a cannabis miért nem jött szóba, egyébként már a népi gyógyászatban tudtak erről a hatásáról és aktívan használták még a molylepkék ellen:)
végezetűl egy álhír, amit GB tudósai nyílván megcáfolnának ha tudomásukra jutna.
- hosszas kisérletek során megállapították, hogy az ember feneke szoros összeköttetésben áll a szemekkel. Vagyis, ha kihúznak egy szőrszálat a fenekéből akkor könnybelábad a szeme, illetve ha a szemét megszúrják akkor összesz@rja magát:)
ezek után eszembe jutott ha tehetném akkor brit tudósnak születnék, de kicsit tovább kutakodva rájöttem, hogy nem is kell erre születni ugyanis a következő kis cikkből Ti is láthatjátok hogy kiből is lesz a cserebogár, vagyis akarom mondani a brit tudós...
".. egy brit tudós bevallotta, hogy Ő Belle de Jour, az az anonim blogger aki call-girlként szerzett tapasztalatairól számolt be internetes naplójában, amiből több könyv és sorozat is született. Brooke Magnanti elmondta attól tartott, egy volt barátja elárulja ezért leplezte le inkognitóját. A 34 éves tudós gyermekegészség-kutatással foglalkozik a nyugat-angliai Bristoli Egyetemen. Mint a The Sunday Timesnek nyilatkozta: 2003-ban, doktori fokozata megszerzése közben szállt be a szexüzletbe, és több mint egy évig dolgozott call-girlként..."
ha már a sikamlós témák felé evezünk végezetül jöjjön a kedvencem és a 18-as karika. Ezt a cikket szeretném szó szerint idézni:
18_karikaA G-pontnak nevezett erogén zóna valószínűleg mítosz - állítják brit kutatók. A BBC hétfői tudósítása szerint a londoni King's College kutatói semmiféle bizonyítékot nem találtak a Gräfenberg-pontra (G-pont), miután 1800 nőt vizsgáltak meg. Tanulmányuk a Journal of Sexual Medicine című szaklapban jelent meg.
A tanulmány végkövetkeztetése szerint a G-pont nem egy fizikailag létező része a női hüvelynek, sokkal inkább a női képzelet teremtménye, amit magazinok és szexológusok sugallatára alakult ki.
A tanulmányra reagálva azt mondta Beverley Whipple, az egyik ismert brit szexológus, hogy a kutatás hibás volt, mivel nem vette figyelembe a leszbikus és a biszexuális nők tapasztalatait, miként azt sem, hogy a különböző férfipartnereknek és a különböző szexuális technikáknak más és más hatásmechanizmusuk lehet.
Ez az eddigi legnagyobb szexológiai kutatás a világon, amely azt igyekszik bizonyítani, hogy a G-pont szubjektív fogalom. Petra Boynton, a londoni University College szexuálpszichológusa szerint "nagyszerű dolog keresni a G-pontot, de semmi ok az aggodalomra, ha valaki nem találja meg, mert nem kell egy pontra összepontosítani, mivel minden ember más és más".
-no comment-
egyébként az ezt követő bejegyzések szerint -független a szexulási hovatartozást- többen kívánnak brit tudósok helyére pályázni:) de vajon eszükbe jutott hogy nem minden esetben kell 1800 nőt "bevizsgálni", kíváncsi vagyok mit szólnának ha pl., a tehenek záróizmainak működését, vagy a csirkék kloátkájának tágulási rátáját kellene tesztelniük:)))))
Találtam még valamit..úgy tűnik hogy a G pont kérdése nem csak a brit tudósoknak okoz fejtörést:)



2 megjegyzés:

  1. Brit tudósok G-pontja valószínűleg a lapát füleikben, vagy lóharapás mosolyukban keresendő, ezért nem találják egyéb helyen! :)

    VálaszTörlés
  2. Szia Big Sam, üdv nálam!
    A brit tudósokat, és a G pont iránti véleményüket ismerve boldog vagyok, hogy nem közülük valamelyikkel élek:)

    VálaszTörlés