2013. szeptember 26.

Amatőrség, vagy átverés? Esetleg mindkettő?

Hogy is van ez?
Hihetetlen, hogy miket ki nem találnak a szemfüles emberek.Vannak akik bedőlnek aztán csodálkoznak, hogy visszaélnek az adataikkal, személyazonosságukkal.

Mióta itthon vagyok harmadik alkalommal csengetnek be az utcáról állítólagos T-Home munkatársak egy mappával,  (amin nincs is a cég logója) és egy elég gagyinak tűnő laminált igazolvánnyal a következő szöveg kíséretében. Tudnak egy sokkal kedvezőbb csomagot ajánlani, ami olcsóbb, több mindent tartalmaz. Ehhez nincs másra szükség, mint mutassak meg nekik az említett szolgáltatótól egy számlát, amin szerepel az összes adatunk. Ezek hülyék? Mikor nemleges választ kapnak meghúzzák a szájuk szélét és mennek is tovább a szomszédhoz.

Számomra több sebből vérzik a dolog:
Azt sem tudják, hogy kit keresnek, kinek a nevén van a szerződés.Fogalmuk sincs, hogy milyen csomagban vagyunk. Amennyiben valóban a szóban forgó cégtől lennének tudnának minden infót, és ráadásként annyira nem nézheti a szolgáltató hülyének az ember lányát, hogy egy ilyen bemondásra bárkit beengedek, vagy informálok. Minimum annyi, hogy erről hivatalosan adjon tájékoztatást, és amennyiben szeretnénk változtatást azt az ügyfélszolgálaton, vagy neten lévő hivatalos oldalán elintézzük. 

Viszont bele sem merek gondolni, ha ez valóban a cég által engedélyezett eljárás. Az egy nagy lúzerség a részükről, és csak a további ellenszenvemet növelné velük szemben. Ettől független nekem igen átverés szaga van a dolognak, és biztos, hogy nálunk próbálkozhatnak, de a büdös életben nem jutnak így semmire.




2 megjegyzés:

  1. T-Home -hoz tényleg nem illik ez a fajta "fizetőtoborozás"! Nekünk szűk 4 éve van náluk a TV, internet és vezetékes telefon (Igaz telefonszámunk van csak, mert feleslegesnek tartottam kettő céges mobil mellé még egy drótosat is) de eddig csak pozitív tapasztalataink vannak velük kapcsolatban! Ha csalókról van szó, akkor viszont sajnos sokan bedőlnek nekik, főleg idős emberek, akik nem ilyen talpraesettek mint Te!! BÖCZIKE voltam, csak Emmától! :)

    VálaszTörlés
  2. Szia Böczike:) Örülök, hogy benéztél hozzám. Először is boldog új évet kívánunk neked és családodnak. Szerintem ez a T-Home-tól amatőrség volt, de ők tudják, Én hitetlen kutyaként kezeltem a dolgot és eszemben sem volt bármit is megadni nekik.

    VálaszTörlés