2012. június 24.

Egy születésnap utózöngéje.

Történt, hogy egyik kedves barátnőnknek szombaton volt a születésnapja. Ahogy illik a közösség portálján fel is köszöntöttük, de Ő még nem tudta, hogy a lánya meglepetést szervez neki. Meghívott néhány barátot, reggeltől kezdve sütött főzött, és szépen lebeszélte a nagymamával, hogy eltereli Anikó figyelmét, áthívja magához, hogy mi titokban elfoglaljuk helyünket náluk. Mikor odaértünk segítettünk még egy, két apróságban, és vártuk az ünnepeltet, hogy befusson. 

Mivel kreativitásunk határtalan, úgy intéztük, hogy a kocsival távolabb álltunk, hogy ne vegye egyből észre, mert akkor oda a meglepetés. Tovább gondolva az ügyet, kitaláltuk, hogy az udvaron lévő medence mögé bújunk, és majd onnan fogunk előugrani az adott pillanatban. Kezünkben lufival, amin volt egy 50-es, és egy 30-as. Ebből ha átlagot vonunk, osztunk szorzunk ki is jön a valós szám amit éppen megünneplünk. Míg mi a medence mögött guggoltunk, vinnyogtunk a nevetéstől, amit közben igyekeztünk visszatartani. Lucától, annyi instrukciót kaptunk, ha kezdődik a zene akkor ugorjunk elő.  

Mikor megérkezett az ünnepelt, hallottuk, hogy becsukják a bejárati ajtót, így volt egy kis időnk a következő párbeszédre.

-Basszus, minket most kizártak!
-Remélem azért Lucának eszébe jut, hogy mi itt bujkálunk.
-Biztos! Maximum, mikor leengedik a medencét csak megtalálnak.
-Hülye vagy???? Én nem tudok annyit guggolni, így is szétmegy a lábam.
-Akkor térdelj le.
-B@zd meg! Akkor nem tudok előugrani! Így se biztos... Dorcika, te csak arra ügyelj, hogy ne a medencében kössél ki a nagy ugrálásban! Nem tudlak onnan kiszedni!
-Cuk, szerinted mikor jönnek ki? Milyen zenére kell előjönnünk, mert valami már szól ?!?
-Dehogy szól, az a szomszédból jön. Amúgy nem tudom, Luca nem mondta.
-Meddig rejtőzködjünk?
-Fogalmam sincs de zsibbad az összes lábam, nem fogok tudni kiugrani.
-Akkor üljünk le, majd lengetjük a lufikat, és kiabálunk, biztos észreveszik:)
-Psssszt!!!!!!!!!!! Kijöttek!
-De mi van a zenével???????? Bakker. Hallod...? Most, most!!!!!! Ugorjunk!


BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT ANIKÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Így történt, hogy kedves barátnőnket sikeresen megleptük, felköszöntöttük, és könnyet csaltunk a szemébe, annyira röhögött azon a két bolond nőn, akik a medence mögül hirtelen előpattantak, és vadul kalimpálva, ugrálva, boldogságos születésnapot kívántak neki:) 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése