2012. március 4.

Nyári trendik... f@szlohasztó harisnya és kisegyüttesei:)))

Tombol a nyár, és ennek köszönhetően úgymond a divat kultúrája is. Kisnadrágok, rövid szoknyák, mellek előtérbe helyezve, idomok kiemelve.. . Ez az általános jellemzés minden nyárra rányomja a bélyegét a Férfiak nagy örömére. Számukra a tél nyújtotta fantázia világot felváltja a vizualítás édes pillanatai:)
 A Női versenyzők sincsenek ezzel máként a napszemüvegek jótékony takarása mögött szabadon pisloghatunk az arra érdemesnek tartott Férfiak között. Ez így rendben is van, de mi a helyzet azokkal a  gikszerekkel, amik pillanatok alatt tönkreteszi a gondosan felépített imidzset???  

Itt beszélhetünk a f@szlohasztó harisnyáról és  kisegyütteseiről. Mert ugye  megkülönböztetünk szexis, és nagyon nem olyan kiegészítőket. Szemet gyönyörködtető lehet ha a szoknyához hozzá illő harisnyát, combfixet viselve megmozgatjuk hímnemű társaink gondolatait, vagy a megfelelő színben ruhánkhoz passzoló fehérneműt viselünk, és még sorolhatnám napestig a kiegészítők harmonikus  lényegét, ami a Nőkben tudatalatt kódolva van. Tudjuk azt is hogy a kevesebb néha több, de az elvet háttérbe szorítva magamutogatás nagy iskoláját láthatjuk nap mint nap . Ezen elvektől független évről évre kitűnik egy-egy olyan viselet ami férfiúi potenciát, az ellenkező irányba a cölibátus  felé tereli. 

Aki hordott már  az tudhatja milyen utálatos dolog a harisnya. Lecsúszik, elmászik, felszalad, elszalad, kilyukad, letapad és nyáron még borzalmas szaga is van.   A számomra a legnagyobb probléma a varrások koordinálása, hogy lehetőleg minden a maga kijelőlt helyén maradjon, és ne csúszkáljon el az adott ponttól. Ennek elkerülése végett a nadrágos, csízmás időszakban nagyon jól funkcionál a térdzokni, térdharisnya. Sajnos ezekből igen kevés a mutatósabb fajta. Úgy gondolhatjuk hogy nadrág alatt minden mindegy, amíg hosszú a szára az így igaz is lehet. Megelégszünk az olcsóbb egyszerű kivitelezésű "nagymami" feelinges harisnya félékkel amik minden szöszt vonzanak csak a tekinteteket nem. Télen ez még elmegy. Nyáron viszont hihetetlen kellemetlen tud lenni... Több alkalommal láttam, hogy csinos Nők a térdnadrág alatt igyekezték elrejteni a térdharisnya lényét, sikertelen módon hiszen amint leültek, a nadrág felfele a zokesz pedig lefele igyekezett szépen szabadon hagyva térdkalács és a vádli közti területet.A látvány kiábrándító, a tudat mikor otthon veszik észre az apró malőrt: borzasztó... Ezt az együttest randik esetén sem ajánlom, mert kitudja mit hoz és mekkora hévvel az este, kellemetlen lehet a hasonló  helyzet akár "Bridzsit Dzsonsznak" farformáló giga bugyi esete:) 

A másik sarkalatos pont a szandálokban, papucsokban keresendő.   Kedves Hölgy társaim akik hozzám hasonlóan tipegnek gondosan kiválasztott magassarkú kiscipőkben az utca forgatagában, kicsit figyeljünk oda látványra is! Akinek nem inge ne is háborodjon fel a következő megjegyzésemen!  A repedt sarok és az ápolatlan retkes láb, s köröm  már nem divat...Dugjátok el a zárt cipők mögé, hagyjatok fel a mutogatásával. -Igaz bizonyos szegmensekben ez már valódi kultuszt teremtett, Ők már menthetetlenek-. A szandál mérete sem elhanyagolható tényező , csúnya ha lelóg, vagy kilóg a lóláb, vagyis a lábujj, mondjuk úgy az utolsó ujjperctől. A köröm inkább legyen fénytelen, ahogy az Úr megteremtette, mintsem a lakkozástól erősen szabaduló, fényre vágyó lepattogzott állapotban lévő. Ezek ismét csak apróságok, de ha nem figyelünk hihetetlen kiábrándítóvá és nevetségessé tudnak válni.Biztos sok más minden van ami egyénenként vagy csapatban is kiborítónak találtok, de azokat írjátok meg Ti.

Férfiak akik most mosolyognak vagy helyeslően bólogatnak, csak óvatosan mert legközelebb a Ti nem túl esztétikus dolgaitokkal folytatom:))) A címét is tudom:  Hónaljkutyus - izompóló... és egyéb nyalánkságok:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése